"Allipebre" de angules
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg. d'anguiles,
- 250 gr. d'angules,
- 1 / 2 kg. de patates,
- 2 caps d'alls,
- 1 cullerada de pebre vermell dolç,
- 7 cullerades d'oli d'oliva,
- 50 gr. d'ametlles,
- 150 gr. d'arròs, j
- Julivert, safrà i llorer.
4 racions
Elaboració
Posem la paella al foc amb l'oli, sofregim una cabeça d'alls amb les patates trossejades, tirem el pebre vermell, sofregim de nou i afegim l'aigua.
A continuació afegim les anguiles trossejades i el llorer.
Deu minuts després posem l'arròs i finalment tirem la picada (elaborat amb ametlles, all i julivert) i les angules.
Continuar cuinant fins que l'arròs estigui al dente i servir de seguida
Notes
Les "Angules" es poden substituir per "Gules"
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
935 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.