"Allipebre" de angules

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg. d'anguiles,
  • 250 gr. d'angules,
  • 1 / 2 kg. de patates,
  • 2 caps d'alls,
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç,
  • 7 cullerades d'oli d'oliva,
  • 50 gr. d'ametlles,
  • 150 gr. d'arròs, j
  • Julivert, safrà i llorer.

4 racions

Elaboració

Posem la paella al foc amb l'oli, sofregim una cabeça d'alls amb les patates trossejades, tirem el pebre vermell, sofregim de nou i afegim l'aigua.
A continuació afegim les anguiles trossejades i el llorer.
Deu minuts després posem l'arròs i finalment tirem la picada (elaborat amb ametlles, all i julivert) i les angules.
Continuar cuinant fins que l'arròs estigui al dente i servir de seguida

Notes

Les "Angules" es poden substituir per "Gules"


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

935 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: