Medallons de cua de bou
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 cua de bou a trossos
- 400 ml de vi negre
- 3 pastanagues
- 1 ceba
- 2 grans d’all
- 8 cullerades d’oli
- Llorer i farigola
- 2 gots de caldo
- 1 tomàquet ratllat
- 4 cullerades de brandi
- Farina, sal i pebre
4 racions
Elaboració
Salpebreu i enfarineu la cua de bou.
Poseu l’oli en una paella, enrossiu-la i retireu-la. En el mateix oli, fregiu la ceba, l’all i les pastanagues picades. Afegiu-hi la cua i el brandi. Quan estigui calenta flamegeu-la, i, quan s’apagui la flama, afegiu-hi el vi, el caldo, les herbes i el tomàquet.
Coeu-ho a foc lent (unes 2 hores i mitja). Passeu la salsa pel colador xinès.
Desosseu la cua i col•loqueu-la sobre paper d’alumini. Enrotlleu-la formant un cilindre ben estret. Emboliqueu-la en plàstic i guardeu-la a la nevera perquè es compacti. Talleu-la en medallons.
Escalfeu-la al microones
Serviu-la amb la salsa calenta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
905 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.