Medallons de cua de bou

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 cua de bou a trossos
  • 400 ml de vi negre
  • 3 pastanagues
  • 1 ceba
  • 2 grans d’all
  • 8 cullerades d’oli
  • Llorer i farigola
  • 2 gots de caldo
  • 1 tomàquet ratllat
  • 4 cullerades de brandi
  • Farina, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Salpebreu i enfarineu la cua de bou.
Poseu l’oli en una paella, enrossiu-la i retireu-la. En el mateix oli, fregiu la ceba, l’all i les pastanagues picades. Afegiu-hi la cua i el brandi. Quan estigui calenta flamegeu-la, i, quan s’apagui la flama, afegiu-hi el vi, el caldo, les herbes i el tomàquet.
Coeu-ho a foc lent (unes 2 hores i mitja). Passeu la salsa pel colador xinès.
Desosseu la cua i col•loqueu-la sobre paper d’alumini. Enrotlleu-la formant un cilindre ben estret. Emboliqueu-la en plàstic i guardeu-la a la nevera perquè es compacti. Talleu-la en medallons.
Escalfeu-la al microones
Serviu-la amb la salsa calenta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

905 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: