Rap sitgetà
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cues de rap
- 2 porros
- 2 pomes golden
- 1 got de vi blanc
- 150 g de panses de Corint
- Moscatell
- Oli, sal i pebre
Elaboració
Netegeu les cues de rap, traieu l’espina del mig i deixeules ben polides, a continuació, fregiu-les una mica, no
gaire, en una paella amb oli.
Reserveu-les.
En una cassola de fang poseu una mica de l’oli de fregir el rap i feu-hi estovar els porros tallats a la juliana.
Passada una estoneta, afegiu-hi les pomes tallades a grills i, més o menys a mitja cocció, un got de vi blanc; salpebreu-ho.
Deixeu reduir el vi i incorporeu-hi les cues de rap.
Mulleuho, ben a poc a poc, amb una mica d’aigua calenta i quan faltin uns minuts per apagar el foc, escampeu-hi per
damunt les panses, que prèviament haureu tingut en remull amb el moscatell.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1819 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.