Crostini de Raclet amb Coliflor
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 coliflor petita
- Aigua salada
- 8 talls de pernil
- 350 g de formatge Raclet Suís, a rodanxes
- 2 cullerades de pa ratllat
- ¾ d'un remet de cibulet
- 2 o 3 cullerades de pinyons
- Pebre
2 racions
Elaboració
Bull 1 coliflor just al dente, escorre i deixa refredar.
Col•loca el pernil repartit amb 4 plats individuals, sobre el pernil estén 8 llesques de formatge i cobreix, amb els remets de coliflor.
Tritura la resta de formatge junt amb el pa ratllat fins a obtenir una massa grumollosa, barreja amb cibulet i reparteix sobre la coliflor.
Escampa els pinyons a la part superior i assaona al teu gust.
Col•loca 2 plats enmig del forn prees calfat a 200 graus i serveix.
Després enforna els 2 plats restants. Així el formatge estarà sempre calent.
Serveix amb pa integral, pa de poble, bagueta o patates al forn
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
946 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.