Pannacotta amb gingebre i mandarina
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 fulles de gelatina
- 40 grams de gingebre
- 5 dl de nata líquida
- 110 grams de sucre
- 5 mandarines
- 1 cullerada de festucs picats
- 2 branques de menta
4 racions
Elaboració
Remulla la gelatina en abundant aigua freda. Talla el gingebre a rodanxes fines.
Porta a ebullició, afegeix la crema i 80 g de sucre.
Cuina a foc lent, aproximadament durant 10 minuts.
Treu el gingebre.
Dissol la gelatina en la crema calenta.
Aboca el líquid en gots i reserva unes 3 hores a la nevera.
Per a la salsa:
Pela les mandarines, elimina el blanc adherit a la superfície de la mandarina i deixar de banda algun grill per adornar.
Talla la resta de la fruita a trossos.
Bull amb 30 grams de sucre i tritura fins a obtenir un puré ben fi i passa a través d'un tamís.
Distribueix per sobre de la pannacotta.
Decora i serveix amb els grills reservats, els pistatxos i unes fulles de menta.
Com a mínim, reserva tres hores a la nevera
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1633 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.