Copa Romanoff
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 1 llima
- 750 grams de maduixes, poden ser congelades
- 4 cullerades de sucre glaç
- 1 dl de crema
- 8 petites boles de gelat de vainilla
- 2 branquetes de menta
4 racions
Elaboració
Ratlla finament la pell de la llima.
Prem la llima i reserva el suc.
Barreja el sucre glaç amb un terç de les maduixes i fes un puré junt amb la pell de la llima i el seu suc.
Talla en meitats o en quarts, segon la mida, la resta de maduixes.
Barreja les maduixes tallades amb el puré
Bat la crema a punt de neu.
Posa les maduixes amb el gelat de vainilla en gots i decora amb la nata i unes folles de menta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1573 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.