Risotto negre amb marisc

Ingredients

  • 1 escalunya
  • 4 cullerades d'oli
  • 320 grams d'arròs negre (arròs veneri)
  • 1 dl de vi blanc
  • 5 dl de brou vegetal
  • 1 llima
  • Sal, i pebre
  • 500 grams de pinya
  • ½ manat de julivert
  • 8 cues de gambes
  • 8 vieires.

4 racions

Elaboració

Pica finament l'escalunya.
Escalfa la meitat de l'oli en una paella.
Agrega l'escalunya i l'arròs i fregeix breument.
Desglaça amb el vi blanc.
Aboca el brou.
Tapa i cou a foc lent uns 45 minuts o fins que estigui suau.
Remena de tant en tant.
Si cal, afegeix més brou.
Ratlla la pela de la llima i prem el suc.
Assaona l'arròs amb la pell de llima ratllada, el suc, la sal al gust i el pebre.
Talla la pinya a trossos, petits.
Pica ben fi el julivert.
Esbandeix les gambes i els musclos amb aigua freda i eixuga amb una tovallola de paper de cuina.
En una paella antiadherent, daura la pinya per ambdós costats durant uns 4 minuts sense oli.
Col·loca en un plat.
Calenta la resta d'oli i fregeix les gambes a foc alt durant 2 minuts, afegeix les vieires i cuinar durant altres 2 minuts. Serveix el risotto amb la pinya i el marisc.
Abans de servir empolvora amb julivert.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1614 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: