Arròs a la llimona
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams d'arròs per risotto,
- Sal i aigua
- 3 dl de crema
- 1 llimona
- 3 ous frescos
- 1 dl i ½ de brou vegetal
- 75 grams de formatge parmesà ratllat
- ½ ramat d'alfàbrega
- Pebre
4 racions
Elaboració
Cuina l'arròs, en aigua i sal de 10 a 12 minuts, o fins que estigui al dente.
Escorre, deixa gotejar bé i reserva.
Bat la meitat de la crema fins que estigui ben esponjosa.
Ratlla la pell de llimona ben fina, esprem i reserva el suc.
Barreja en una cassola, els ous ben batuts, la crema batuda, el brou, el formatge parmesà, la ratlladura i el suc de la llimona.
Agrega l'arròs reservat.
Escalfa suaument, remenant constantment, fins que el líquid comenci a espessir lleugerament.
Retira la paella del foc.
Separa les fulles d'alfàbrega de les tiges.
Barreja l'arròs amb la resta de la crema i adorna amb les fulles d'alfàbrega.
Assaona amb sal i pebre i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2793 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.