Arròs a la llimona

Ingredients

  • 300 grams d'arròs per risotto,
  • Sal i aigua
  • 3 dl de crema
  • 1 llimona
  • 3 ous frescos
  • 1 dl i ½ de brou vegetal
  • 75 grams de formatge parmesà ratllat
  • ½ ramat d'alfàbrega
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Cuina l'arròs, en aigua i sal de 10 a 12 minuts, o fins que estigui al dente.
Escorre, deixa gotejar bé i reserva.
Bat la meitat de la crema fins que estigui ben esponjosa.
Ratlla la pell de llimona ben fina, esprem i reserva el suc.
Barreja en una cassola, els ous ben batuts, la crema batuda, el brou, el formatge parmesà, la ratlladura i el suc de la llimona.
Agrega l'arròs reservat.
Escalfa suaument, remenant constantment, fins que el líquid comenci a espessir lleugerament.
Retira la paella del foc.
Separa les fulles d'alfàbrega de les tiges.
Barreja l'arròs amb la resta de la crema i adorna amb les fulles d'alfàbrega.
Assaona amb sal i pebre i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2793 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: