Linsen-Tätschli an Rüebli-Sauce

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Tätschli:

  • 1 EL Rapsöl
  • 300 g Lauch, längs halbiert, in ca. 1 cm dicken Scheiben
  • 2 Knoblauchzehen, gepresst
  • 200 g rote Linsen
  • 3.5 dl Gemüsebouillon
  • 50 g Weissmehl
  • 1 TL Backpulver
  • 1 Bund glattblättrige Petersilie, fein geschnitten
  • 0.5 EL Zitronensaft
  • 0.5 TL Kreuzkümmelpulver
  • Salz
  • Wenig Pfeffer
  • Bratbutter zum Braten

Sauce:

  • 0.5 EL Rapsöl
  • 1 Schalotte, fein gehackt
  • 300 g Rüebli, in ca. 1 cm breiten Stücken
  • 1 TL Zucker
  • 4 dl Wasser
  • 0.5 TL Salz
  • Wenig Pfeffer

Elaboració

Tätschli:

Öl erwärmen, Lauch andämpfen, Knoblauch und Linsen beigeben, mitdämpfen. Bouillon dazugiessen, aufkochen, Hitze reduzieren. Linsen zugedeckt ca. 10 Min. weich köcheln, vollständig auskühlen.
Mehl und Backpulver mischen, beigeben. Petersilie und Zitronensaft daruntermischen, würzen. Masse in ca. 12 Portionen teilen, mit nassen Händen zu Tätschli formen. Bratbutter in Bratpfanne erhitzen. Linsen-Tätschli portionenweise bei mittlerer Hitze beidseitig je ca. 5 Min. braten, warm stellen.

Sauce:

Öl erwärmen, Schalotte andämpfen, Rüebli ca. 5 Min. mitdämpfen. Zucker darüberstreuen, flüssig werden lassen. Wasser beigeben, würzen. Rüebli zugedeckt ca. 15 Min. köcheln. Sauce pürieren, zu den Linsen-Tätschli servieren.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

281 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: