Postres de mango
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 mangos grans ben madurs
- 10 cl de crema ben freda
- 50 grams de sucre
- 2 culleradetes d'extracte de vainilla
- 200 grams de mascarpone
4 racions
Elaboració
Talla el mango i posa els trossos en un processador d'aliments i fes un puré.
Posa la crema en un bol i bat amb una batedora elèctrica fins que la crema batuda sigui ben ferma.
Incorpora suaument el sucre i la vainilla.
Barreja la crema batuda amb el mascarpone.
En un got, posa una capa de la barreja de mascarpone, seguidament una capa de puré de mango i al final acaba amb una altra capa de crema amb mascarpone.
Refrigera i en servir decora amb unes fulles de menta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2359 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.