Cassola de verdures, amb arròs
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 grams d'arròs
- 1 ceba (gran)
- 1 all
- 2 peces de carabassons
- 3 peces de pebrots de diferents colors
- 2 tomàquets
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 100 grams de crema
- Una mica de sal, pebre i pebre vermell
- Una mica d'alfàbrega fresca
4 racions
Elaboració
Cuina l'arròs, amb suficient aigua salada, durant uns 15 minuts.
Pela la ceba i el gra d'all, i trosseja a trossos petits.
Renta els carabassons, els pebrots i els tomàquets.
Treu les tiges, els grans i els divisors blancs dels pebrots i talla la resta en trossos.
Talla el principi i el final dels carabassons, talla els carabassons longitudinalment en dues meitats i talla cada meitat en trossos.
Treu les tiges i les llavors dels tomàquets i talla en trossos.
Escalfa l'oli d'oliva en una cassola.
Fregeix la ceba, l'all, i els pebrots.
A continuació, afegeix els carabassons i segueix fregint.
Quan tot està ben fregit, agrega els trossos de tomàquet i cou durant 5 minuts més.
Finalment afegeix la crema, i condimenta, la barreja, amb la sal i les espècies.
Escorre bé l'arròs, serveix la barreja de verdures en el plat i estén a un costat l'arròs.
Adorna amb l'alfàbrega pel damunt
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1198 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.