Postres amb baies del bosc

Ingredients

  • 100 grams de gerds
  • 100 grams de groselles vermelles
  • 2 cullerades d'avellanes
  • 200 grams de quallada magra
  • 1,8 dl crema àcida
  • 4 cullerades de mel
  • 10 melindros

4 racions

Elaboració

Selecciona les baies.
Rosteix les avellanes en una paella sense greix.
Trosseja grosserament i reserva.
Barreja bé, la crema acida, la quallada i la mel.
Parteix els melindros en meitats i reparteix en els gots.
Col·loca alternativament les baies i la crema, en els recipients i deixa reposar a la nevera, com a mínim ½ hora.
Al moment de servir escampa les avellanes pel damunt de cada got.

Notes

Trifle (angles), una cosa de poc valor o importància.
Trifle és una especialitat de postres en anglès que ofereix gaudi de diferents capes. A més de les baies, aquest Trifle també conté, esponjosos Bescuits de solet- illa i crema de quark.


Recepta de cuina de Postres amb baies del bosc
Recepta Font : saison.ch
per Joan Corminas

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1632 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: