Postres amb baies del bosc
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de gerds
- 100 grams de groselles vermelles
- 2 cullerades d'avellanes
- 200 grams de quallada magra
- 1,8 dl crema àcida
- 4 cullerades de mel
- 10 melindros
4 racions
Elaboració
Selecciona les baies.
Rosteix les avellanes en una paella sense greix.
Trosseja grosserament i reserva.
Barreja bé, la crema acida, la quallada i la mel.
Parteix els melindros en meitats i reparteix en els gots.
Col·loca alternativament les baies i la crema, en els recipients i deixa reposar a la nevera, com a mínim ½ hora.
Al moment de servir escampa les avellanes pel damunt de cada got.
Notes
Trifle (angles), una cosa de poc valor o importància.
Trifle és una especialitat de postres en anglès que ofereix gaudi de diferents capes. A més de les baies, aquest Trifle també conté, esponjosos Bescuits de solet- illa i crema de quark.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1632 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.