Fruits vermells a la mel
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- ¼ kg de maduixots
- 50 g de gerds
- 50 g de mores
- 50 g de nabius
- 50 g de groselles
- 2 cullerades de mel
- 1 got d'aigua
- 2 cullerades de sucre
- 1 cullerada de suc de llimona
- 1 fulla de gelatina
- 4 fulles de menta fresca
4 racions
Elaboració
Posa a remull la gelatina en un bol amb aigua freda perquè s'estovi.
Cou 5 minuts la mel, el sucre, la menta i l'aigua.
Deixa reposar 10 minuts, i afegeix el suc de llimona.
Cola l'almívar i dissol la gelatina escorreguda.
Deixa refredar.
Reparteix les fruites en 4 copes o en un motlle humit.
Deixa quallar a la nevera.
Pots preparar aquestes postres el dia abans.
Resultarà millor.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1147 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.