Mousse de castanyes

Ingredients

  • 300 grams de puré de castanyes, descongelat abans de l'ús
  • 2 cullerades de suc de taronja o licor de cireres
  • 1,5 dl de crema
  • 1 clara d'ou
  • 1 pessic de sal
  • 25 grams de sucre

4 racions

Elaboració

Barreja bé el puré de castanya amb el suc de taronja.
Bat la crema, que quedi ben dura.
Bat les clares d'ou amb sal.
Agrega a poc a poc, el sucre mentre remous.
Continua colpejant fins que la massa sigui molt ferma i brillant.
Barreja amb cura, la crema i les clares d'ou, una a la vegada, en el puré de castanyes.
Distribueix la mousse en gots.
Cobreix amb film de cuina i refrigera a la nevera durant almenys 3 hores.
Al moment de servir, adorna amb rodanxes de taronja i escampa pel damunt, cacau en pols.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1560 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: