Mousse de castanyes
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de puré de castanyes, descongelat abans de l'ús
- 2 cullerades de suc de taronja o licor de cireres
- 1,5 dl de crema
- 1 clara d'ou
- 1 pessic de sal
- 25 grams de sucre
4 racions
Elaboració
Barreja bé el puré de castanya amb el suc de taronja.
Bat la crema, que quedi ben dura.
Bat les clares d'ou amb sal.
Agrega a poc a poc, el sucre mentre remous.
Continua colpejant fins que la massa sigui molt ferma i brillant.
Barreja amb cura, la crema i les clares d'ou, una a la vegada, en el puré de castanyes.
Distribueix la mousse en gots.
Cobreix amb film de cuina i refrigera a la nevera durant almenys 3 hores.
Al moment de servir, adorna amb rodanxes de taronja i escampa pel damunt, cacau en pols.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1560 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.