Espaguetis amb col kale, nous i cansalada
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Nous i aronia:
- 70 grams de nous, picades gruixudes
- 10 grams de baies d'aronia seca
- 1 cullerada de xarop d'auró (o xarop de yacon)
Espaguetis:
- 500 grams d'espaguetis
- Aigua salada, bullint
Bacon i col kale:
- 250 grams de bacó fumat, a tires fines
- 600 grams de col cale (col rissada)
- 3 dl crema
- 1 cullerada de brou vegetal (granulat).
4 racions
Elaboració
Nous i aronia:
Barreja les nous aixafades amb un cassó, les baies i el xarop.
Caramel·litza en una paella antiadherent durant uns minuts, retira la paella de la calor, refredada i reserva.
Espaguetis:
Bull els espaguetis en aigua salada d'acord amb les instruccions d'embalatge al dente, escórrer, i mantén calents.
Bacon i kol cale:
Fregeix la cansalada sense afegir greix en una paella, fins que quedi ben cruixent.
Talla amb tisores la col kale de la tija, renta bé amb Aigua freda.
Afegeix la col al bacó, encara gotejant i amb el vapor cuina fins que caigui.
Afegeix la crema i el brou, i deixa bullir una estona.
Barreja el preparat de col amb els espaguetis.
Serveix en els plats i escampa per sobre les nous i l'aronia
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1403 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.