Somni de nabius i vainilla en got

Ingredients

  • 30 grams d'ametlles amb pell
  • 55 grams de melindros
  • 40 grams de mantega
  • 250 grams de mató
  • 150 grams de iogurt, grec
  • 150 grams de formatge Filadèlfia
  • 25 grams de sucre en pols
  • 1 beina de vainilla
  • 1 llimona, sense tractar
  • 150 grams de nabius congelats
  • 1 cullerada de sucre
  • 100 grams de nabius, frescos.

4 racions

Elaboració

Desgela els nabius congelats.
Tritura els nabius congelats, fins a obtenir un puré ben fi, i col·loca, la meitat, en una capa al fons dels 4 gots, posa els gots, inclinats, al congelador durant ½ hora. L'altra meitat aparta i reserva.
Tritura les ametlles que quedin més aviat trossos grossos
i torra en una paella sense grassa.
Aixafa els melindros amb un cassó i barreja amb la mantega i les ametlles trossejades.
Distribueix la barreja en els 4 gots i posa novament a la nevera durant uns 30 minuts, perquè endureixi
Un cop fred posa nabius frescos per sobre
Ratlla la closca de la llimona i esprem el suc.
Barreja el mato, amb el iogurt, la meitat del puré de nabius, reservat, el formatge Filadèlfia, el sucre en pols, la ratlladura de la llimona i el suc.
Raspa la vainilla i agrega a la barreja, afegeix, un sobre de sucre de vainilla, si és necessari.
Posa la barreja de mató al damunt dels gots i per sobre decora amb nabius frescos.
Col·loca novament els gots a la nevera, fins al moment de servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1090 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: