Postres amb cireras i mato

Ingredients

  • 500 grams de mato
  • 100 grams de sucre
  • 2 sobres de sucre de vainilla
  • 400 grams de crema
  • 3 llesques pa de Zwieback
  • 100 grams de xocolata
  • 100 gams d'ametlles
  • 2 cullerades de sucre
  • Una mica de licor de cireres (Kirsch)
  • 1 llauna de cireres agres (reserva el suc de les cireres)
  • 2 sobres d’estabilitzant de nata

4 racions

Elaboració

Bat el mato, el sucre, el sucre de vainilla i una mica de crema fins que quedi cremós.
Barreja el zwieback triturat, el xocolata ratllat, les ametlles, el sucre i remena be.
Afegeix el licor de cireres i barreja tot bé.
Bat la crema restant amb el sucre de vainilla
Prepara las copes de maner següent: En el fons posa una capa de Zwieback, al damunt una capa de mato, a sobre unes cireres amb una mica de suc, al damunt repeteix el Zwieback i finalment una capa de crema batuda i unes cireres com a decoració.
Refrigera a la nevera fins el moment de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1590 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: