Plomes a la llimona amb cebes de primavera
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 dl de crema
- 1 llimona ecològica, pela ratllada i suc
- Sal i pebre
- 400 grams de plomes o una altra pasta
- 1 ram de cebes de primavera, tallades en anells fins
- ½ remet d'alfàbrega
4 racions
Elaboració
Redueix la crema amb la pell de llimona a la meitat.
Afegeix suc de llimona, i assaona al gust.
Sofregeix a foc lent les cebes, retira i reserva.
Cuina la pasta, en aigua salada bullent, fins que estigui al dente, escorre.
Barreja amb la salsa, la pasta, les cebes de primavera fregides i l'alfàbrega.
Serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1116 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.