Entrepàns torrats
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Entrepà
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 llesques de pa, per exemple de nou.
- 150 grams de carn seca, tallada finament o un bon pernil que no sigui salat.
- 250 grams de formatge de les muntanyes del Pirineu, tallat a tires.
- Pebre acabat de moldre, al gust.
1 racions
Elaboració
Cobreix la meitat de les llesques de pa amb carn seca i formatge.
Cobreix amb les rodanxes de pa restants.
Posa els entrepans, a la premsa de Panini i cuina en porcions durant uns 8 a 10 minuts.
Serveix de seguida.
Tambe es pot fer al forn.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2003 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.