Escalopa Vienesa amb Nabius
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Escalopa:
- 4 escalopes de vedella, aproximadament de 150 grams cadascuna, aplanades a poc a poc pel carnisser
- Sal, pebre, i pebre vermell
- Aproximadament 3 cullerades de farina
- Aproximadament 100 grams de pa ratllat
- 1 a 2 ous
- 3 cullerades de crema
- Aproximadament 75 grams de mantega per fregir.
Guarnició:
- 100 grams de nabius
- 75 grams de sucre gelificant
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 1 polsim de sal
- 1 a 2 llimones orgàniques tallades a la meitat
- Una mica de cibulet i flors comestibles, a voluntat.
4 racions
Elaboració
Escalopa:
Aplana la carn i assaona al gust.
Posa la farina i el pa ratllat en dos plats fondos.
Bat els ous i la crema en un tercer plat fondo.
En primer lloc, gira la carn a la farina, espolsa l'excés de farina. A continuació, passa per la barreja de crema d'ou i, finalment, empana en el pa ratllat.
Guarnició:
Fes bulli tots els ingredients amb sal i cuina a foc lent durant 2 a 3 minuts, posa en un bol i deixa refredar.
Escalfa la mantega en una paella gran, cuina en porcions a la mantega no massa calenta, de tots dos costats durant 1-2 minuts fins que estigui la panada cruixent.
Escorre bé sobre paper de cuina i deixa que es refredi breument.
Prepara la carn restant immediatament.
Posa les escalopes Vieneses en plats preescalfats, afegeix els nabius, i decora amb la llimona, el cibulet i flors comestibles.
Serveixi amb amanida de patata i cogombre.
Utilitza la compota de nabius del pot de conserva.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1413 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.