Escalopa amb farcit de formatge
Categoria:
Carns
Estació: estiu tardor hivern
Dificultat: Expert
Ingredients
- 2 ous
- 4 escalopes de porc
- 1 mica de sal
- 1 mica de pebre
- 1 remet de julivert
- 1 cullerada de mantega
- 1 tassa de farina
- 100 g de formatge Havarti
4 racions
Elaboració
Bull els ous de 10 a 11 minuts deixa refredar i pela'ls.
Aplana les escalopes ben planes i el màxim de grans, assaona amb sal i pebre.
Talla el formatge a tires una mica amples.
Col·loca sobre 1 costat de cada escalopa, una llesca de formatge, distribueix l'ou tallat a rodanxes, pel damunt, i escampa per sobre el julivert picat.
Doblega l'altre costat sobre l'escalopa i segella amb escuradents.
Calenta la mantega en una paella i fregeix les escalopes, prèviament enfarinades durant uns cinc minuts per cada costat.
Serveix les escalopes amb patates fregides.
Col·loca la carn entre dos fulls de paper de cuina transparent i aixafa amb un cassó amb mànec o una eina de cuina apropiada, perquè quedin prims i ben amples.
Notes
El Havarti és un formatge típic de Dinamarca elaborat amb llet de vaca. Sol tenir un contingut gras que pot oscil·lar entre els 30% o 45% del pes net. Es tracta d'un dels formatges danesos més coneguts fora de les seves fronteres.
Etiquetes: Escalopa Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2366 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.