Mango i mousse de coco
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 mangos (madurs)
- 2 cullerades de suc de llimona
- 200 grams de crema batuda
- 500 grams de mató
- 100 grams de crema de coco
- 40 grams de sucre.
4 racions
Elaboració
Pica finament la carn dels mangos i assaboreix amb el suc de llimona.
Bat la crema fins que estigui ben rígida.
Bat amb el batedor, el mato i la crema de coco.
Agrega i barreja la crema batuda.
Condimenta amb el sucre.
Alternativament posa capes de crema de coco i de mango en els gots.
Refreda, com a mínim durant 1 hora.
Serveix adornat amb uns trossets de mango pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1308 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.