Piccata d'api-nap
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llimona orgànica, una mica de pell ratllada
- 1 cullerada de romaní picat finament
- 50 grams d'ametlles ratllades
- 2 ous
- 1 api-nap
- ½ culleradeta de sal
- 2 cullerades de farina integral
- Oli i mantega per fregir.
4 racions
Elaboració
Pela l'api i talla a rodanxes d'uns 7 mm de gruix.
Fes-les coure al dente, amb una mica d'aigua.
Retira i escorre
Mentrestant, bat els ous i barreja amb les ametlles, ratlladura de llimona i el romaní.
Amaneix al gust amb sal i pebre.
Aplica les rodanxes d'api-nap, primer a la farina i després a la barreja d'ous i ametlles.
Fregeix la picata d'api en la mantega i l'oli a foc mitjà, fins que estiguin daurats i cruixents.
Notes
L'api-nap té un gust deliciós i marida bé, amb carn o pasta.
La picata d’api, s'empana amb ametlles, herbes aromàtiques i és deliciósa al paladar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1190 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.