Strudel de bròquil
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 mica d'alfàbrega
- 1 paquet de pasta per strudel o pasta fullada
- 1 bròquil
- 1 ou
- 1 mica d'orenga
- 150 grams de parmesà, ratllat
- 1 mica de pebre
- 130 grams de pernil en cubs.
2 racions
Elaboració
Neteja el bròquil i talla a petites floretes.
Cuina les floretes del bròquil en aigua bullent durant uns 5 minuts.
A continuació, aboca les floretes de bròquil, breument en aigua freda.
Estén la pasta sobre la superfície de treball, i reparteix uniformement, el bròquil, els cubs de pernil i el formatge ratllat.
Amaneix bé amb el pebre, l'alfàbrega i l'orenga, escampa'n pel damunt de la barreja anterior.
Enrotlla amb cura la massa.
Bat un ou i pinzella per complet tot l'estrudel.
Introdueix l'estrudel al centre del forn preescalfat a 180 graus, da'l i baix i cuina durant uns 18 a 20 minuts.
Serveix l'estrudel de bròquil, mentre encara estigui calent.
Notes
Un strudel de bròquil preparat ràpidament amb pernil i formatge.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1471 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.