Arros amb fesols i napps

Categoria:
Típica de: Espanya → Valencia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 gr. de porc (careta, rabo, mans) i uns 50 de cansalada, dues botifarres de ceba i un blanquet.
  • Oli, 100 gr;
  • 200 gr d arros;
  • 100 de fesols secs remullats;
  • Uns 300 de naps
  • Uns 150 de penques.
  • Uns 150 de credilles (patatas)
  • Sal, safrà , pebre roig.

4 racions

Elaboració

Dins d'una cassola de capacitat suficient, escalfa l'oli i es sofregeixen un poc el nap i col, pelat i a trossos i les penques, desfilades i a trossos, s'afegeix el pebre roig i de seguida l'aigua freda, la carn, convenientment trossejada, i els fesols. Es deixa bullir a foc lent una hora i es posa el blanquet, la botifarra i les credilles a trossos (esgarrades millor que tallades), es deixa bollir uns minuts , s'afegeix la sal, el safrà, i es rectifica d'aigua (doble líquid que d'arròs). Es posa l'arròs, i es procura que, en estar cuit (uns 18 minuts), quede travat de suc, és a dir ni massa caldós ni quasi eixut.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1412 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: