Arros amb fesols i napps
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Espanya → Valencia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr. de porc (careta, rabo, mans) i uns 50 de cansalada, dues botifarres de ceba i un blanquet.
- Oli, 100 gr;
- 200 gr d arros;
- 100 de fesols secs remullats;
- Uns 300 de naps
- Uns 150 de penques.
- Uns 150 de credilles (patatas)
- Sal, safrà , pebre roig.
4 racions
Elaboració
Dins d'una cassola de capacitat suficient, escalfa l'oli i es sofregeixen un poc el nap i col, pelat i a trossos i les penques, desfilades i a trossos, s'afegeix el pebre roig i de seguida l'aigua freda, la carn, convenientment trossejada, i els fesols. Es deixa bullir a foc lent una hora i es posa el blanquet, la botifarra i les credilles a trossos (esgarrades millor que tallades), es deixa bollir uns minuts , s'afegeix la sal, el safrà, i es rectifica d'aigua (doble líquid que d'arròs). Es posa l'arròs, i es procura que, en estar cuit (uns 18 minuts), quede travat de suc, és a dir ni massa caldós ni quasi eixut.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1412 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.