Flam d'orxata
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Espanya → Valencia
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1l d’orxata
- 16 formatgets (tipus “quesito”). Es pot substituir per un formatge fresc amb poc gust
- 2 sobres de quallada Royal
- 1 culleradeta de canyella en pols
Elaboració
Posar tots els ingredients en un cassó al foc remenant sense parar fins que bulli.
Treure-ho uns segons del foc i tornar-ho a posar al foc, remenant fins que torni a bullir.
Abocar-ho dins el motlle i deixar quallar a la nevera (mínim 4 hores). Decorar, o no, i servir ben fresquet.
Notes
El flam d'orxata és una d'aquelles receptes originals per a fer postres diferents. M`agrada tot i que es nota bastant el gust del formatge. La propera volta probare amb un altra formatge
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
997 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.