Bisbalenc
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Girona
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 paquet de pasta de full
- 1 pot de cabell d'angel (mercadona)
- 50 gr pinyons,
- Sucre per empolsimar
- 1 ou per pintar
4 racions
Elaboració
Precalentem el forn a 180 graus
Posem de base de pasta de full sobre la safata del forn, punxem amb una forquilla al mig a on posarem el cabell d'angel, després el tanquem amb les mans húmides perquè ens quedi la massa ben sellada, la pintem amb ou, li posem sucre pel cim i pinyons.
El posem a coure uns 30 minuts fins veure'l ben ros, retirem i deixem refredar.
Notes
Podem empolsimar-lo amb sucre glaç pel cim, també és poden posar pinyons a dins amb el cabell d'angel.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1940 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.