Bisbalenc

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Girona
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de pasta de full
  • 1 pot de cabell d'angel (mercadona)
  • 50 gr pinyons,
  • Sucre per empolsimar
  • 1 ou per pintar

4 racions

Elaboració

Precalentem el forn a 180 graus
Posem de base de pasta de full sobre la safata del forn, punxem amb una forquilla al mig a on posarem el cabell d'angel, després el tanquem amb les mans húmides perquè ens quedi la massa ben sellada, la pintem amb ou, li posem sucre pel cim i pinyons.
El posem a coure uns 30 minuts fins veure'l ben ros, retirem i deixem refredar.

Notes

Podem empolsimar-lo amb sucre glaç pel cim, també és poden posar pinyons a dins amb el cabell d'angel.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1940 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Avui us deixo una recepta molt sencilla i bona, recepte per fer el postre de dema Diumenge, el Bisbalenc és tot un clàssic, pasta de full i cabell d'angel amb pinyons, boníssim, aixó si, per qui li agradi el cabell d'angel.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: