Cua de bou a la cordovesa
Categoria:
Carns
Típica de: Espanya → Andalucia
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1,5 kg de cua de toro.
- 2 tomàquets madurs.
- 500 ccs de brou de carn.
- 1 ceba.
- 2 porros.
- 3 grans d'all.
- 3 pastanagues.
- 100 grams de farina.
- 1 fulla de llorer.
- 180 ccs d'oli.
- 1 gotet de brandi.
- 1 mica d'estragó.
- 1 mica de sal.
- 1 got de vi blanc
4 racions
Elaboració
Per començar pelem la ceba i seguidament la ratllem. Raspem i tallem les pastanagues i el porro.
En una paella amb oli ofeguem la ceba i els alls. Quan estiguin tous hi afegim els porros i les pastanagues.
Passem per la farina els trossos de cua de bou, i els daurem en una cassola amb oli.
Afegim els tomàquets, salpebrem al gust, i afegim les verdures a la paella.
Deixem coure durant 10 minuts.
Quan la carn est amb color hi afegim el brandi i el vi blanc. Seguidament aboquem el brou de carn, el llorer i l'estragó.
Deixem coure tot durant 3 hores a foc suau
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2154 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.