Spaghetti del senyor Camilo
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spaghetti,
- 150 grams de pernil serrà,
- 50 grams de cansalada,
- ½ decilitre d'oli d'oliva,
- ½ ceba,
- 1 gra d'all,
- 1 branca d'api,
- 1 ramet de julivert,
- 1 ramet d'alfàbrega,
- Sal, pebre,
- I formatge parmesà ratllat.
4 racions
Elaboració
Coure la pasta en abundant aigua lleugerament salada, remoure de tant en tant durant la cocció.
Mentre la pasta cou, passar per la trituradora, tot junt, la cansalada, les verdures i les herbes aromàtiques.
En una cassola, sofregir amb l'oli, la picada de verdures i cansalada, a foc molt baix.
Quan comenci a daurar, afegir el pernil tallat en tira fines.
Ajustar de sal i retirar del foc.
Quan la pasta estigui al dente, escórrer-la i abocar-la en una safata de servir, condimentar amb la salsa anteriorment preparada i escampar per sobre pebre recent mòlt.
Servir a taula ben calent, amb formatge ratllat a part.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
902 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.