Spaghetti amb xapinyons a la llimona

Ingredients

  • 500 gr. de spaghetti,
  • 400 gr. de xampinyons tallats a lamines,
  • Oli,
  • 1 ramet de julivert,
  • 2 llimones,
  • Sal,
  • Pebre.

4 racions

Elaboració

Rentar els xampinyons i talla'ls a làmines.
Posar-los a coure amb quatre cullerades d'oli i una mica de suc de llimona.
Condimentar amb una mica de sal.
Coure els spaghetti amb aigua i sal fins que estigin al dente.
Escorre'ls i condimentar amb sal, pebre, suc de llimona, julivert i els xampinyons tallats.
Remenar i servir ben calents
s

Notes

Recepta fàcil i ràpida per a un dia amb presses


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1249 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: