Spaghetti amb xapinyons a la llimona
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr. de spaghetti,
- 400 gr. de xampinyons tallats a lamines,
- Oli,
- 1 ramet de julivert,
- 2 llimones,
- Sal,
- Pebre.
4 racions
Elaboració
Rentar els xampinyons i talla'ls a làmines.
Posar-los a coure amb quatre cullerades d'oli i una mica de suc de llimona.
Condimentar amb una mica de sal.
Coure els spaghetti amb aigua i sal fins que estigin al dente.
Escorre'ls i condimentar amb sal, pebre, suc de llimona, julivert i els xampinyons tallats.
Remenar i servir ben calents
s
Notes
Recepta fàcil i ràpida per a un dia amb presses
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1249 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.