Spaghetti a la boscaiola
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de spaghetti o una altra pasta que tu prefereixis.
- 100 grams de cansalada magra (cansalada o papada),
- 100 grams de tonyina en oli,
- 200 grams de bolets,
- 1 gra d'all,
- ½ decilitre d'oli d'oliva,
- sal i pebre.
4 racions
Elaboració
En una cassola de fons gruixut sofregir en l'oli, l'all aixafat i la cansalada tallada a tires fines.
Retirar l'all quant comenci a daurar-se.
A continuació afegir els bolets nets i tallats a làmines fines.
Deixar coure a foc suau durant uns 10 minuts, afegir una mica d'aigua calenta perquè no es ressequi massa.
Condimentar amb un pessic de sal i pebre.
Abans de retirar del foc afegir la tonyina escorreguda i esmicolada, barrejar bé.
Coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, remenant de tant en tant durant la cocció, escórrer, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada.
Servir ben calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
977 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.