Spaghetti a la boscaiola

Ingredients

  • 500 grams de spaghetti o una altra pasta que tu prefereixis.
  • 100 grams de cansalada magra (cansalada o papada),
  • 100 grams de tonyina en oli,
  • 200 grams de bolets,
  • 1 gra d'all,
  • ½ decilitre d'oli d'oliva,
  • sal i pebre.

4 racions

Elaboració

En una cassola de fons gruixut sofregir en l'oli, l'all aixafat i la cansalada tallada a tires fines.
Retirar l'all quant comenci a daurar-se.
A continuació afegir els bolets nets i tallats a làmines fines.
Deixar coure a foc suau durant uns 10 minuts, afegir una mica d'aigua calenta perquè no es ressequi massa.
Condimentar amb un pessic de sal i pebre.
Abans de retirar del foc afegir la tonyina escorreguda i esmicolada, barrejar bé.
Coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, remenant de tant en tant durant la cocció, escórrer, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada.
Servir ben calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

977 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: