Goulash
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 800 g de carn de vaca
- 1 pebrot verd
- 3 pastanagues
- 1 tomàquet
- 4 patates
- 1 ceba
- 3 grans d'all
- 50 g de julivert
- 100 g de llard de porc
- 40 g de farina
- Sal fina
- Sal grossa
- 4 g de pebre vermell picant
- 10 g de pebre vermell dolç
- 4 g de comins
- 50 g de nata agra
4 racions
Elaboració
Primer, escalfem la mantega fins que es fongui i afegim la carn tallada a trossos. La daurem a foc fort i la reservem en una font perquè deixi anar el suc.
Tallem la ceba en juliana i la incorporem a la mateixa olla on hem segellat la carn.
En un morter piquem les dents d'all amb una mica de sal gruixuda i una culleradeta de comí i l'afegim a la ceba fins que estigui daurada.
Piquem el tomàquet i el pebrot.
Afegim la carn a la cassola. Incorporem mitja cullerada de pebre vermell picant i una cullerada de pebre vermell dolç. Barregem bé amb cura que no es cremi el pebre vermell.
Afegim 2 cullerades soperes de farina.
Cuinem a foc mitjà uns minuts.
Cobrim la carn amb aigua. Afegim el tomàquet i el pebrot i el suc que va deixar anar la carn. Tapem l'olla i deixem coure a foc mitjà 1 hora i mitja i posem a punt de sal.
Pelem i tallem les patates i les pastanagues a daus. Les afegim al guisat juntament amb el julivert picat.
Deixem coure el guisat altra mitja hora.
Retirem del foc i afegim la nata agra.
Servim ben calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1876 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.