Bircher- musli

Categoria:
Típica de: Senegal
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 cullerada de nous,
  • 3 cullerades de flocs de civada o ordi
  • 1 cullerada de llavors de llinosa,
  • 1 cullerada de panses,
  • 1 poma (150 g),
  • 100 ml de llet
  • 50 g de nata

1 racions

Elaboració

Picar les nous.
Posa els fruits secs, la civada, les llavors de llinosa i les panses en un bol i cobreix just amb aigua, col-loca a la nevera durant la nit.
Al moment de servir renta la poma, ratlla-la amb el ratllador de cuina sense pelar-la.
Barreja la poma amb el cereals remullats i barreja amb la llet i la nata i serveix

Notes

Abans el Bircher- musli es menjava principalment a la nit. Avui dia és un clàssic per esmorzar.
El cereal es posa en remull unes dotze hores (una nit ideal).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

959 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: