Risotto a la llimona
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 330 g d'arròs per risotto (per exeple arborio o un arròs bomba)
- Sal
- 3 dl de crema
- 1 llimona
- 3 ous frescos
- 1 decilitre i ½ de brou de verdures
- 75 g de formatge parmesà ratllat
- ½ ramet d'alfàbrega
- Pebre
4 racions
Elaboració
Cuina l'arròs amb aigua de 10 a 12 minuts, fins que estigui al dente.
Cola i deixa escorre.
Batre la meitat de la crema fins que estigui esponjosa.
Ratlla la pela de llimona i esprem el suc de la fruita.
En una paella afegeix els ous, la nata restant, el brou, el parmesà, el suc i la ratlladura de llimona, mescla bé i afegeix l’arròs, remena suaument, fins que el líquid comenci a integrar-se a la barreja. Treu la paella del foc.
Separa de fulles de les tiges de l’alfàbrega.
Agrega l'alfàbrega a l’arròs junt amb crema batuda i assaona amb sal i pebre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1349 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.