Postres amb raïm
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de raïm sense llavors
- 100 g de sucre
- 1 paquet de Sucre de vainilla
- 250 grams de quark baix en greix
- 250 grams de Crema batuda
- 250 g de mascarpone
- 2 paquets de galetes
4 racions
Elaboració
Bat la crema amb el sucre i el sucre de vainilla fins que estigui rígid.
Barreja el quark amb el mascarpone.
Barreja aquestes dues masses per obtenir una crema.
Ara aixafa les galetes.
Col•loca capes en un bol, got o copa de postres.
En primer lloc, el raïm, després la crema i a sobre escampa galetes aixafades.
El resultat final son dues capes.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1477 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.