Risotto de gambetes a la llimona
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g d'arròs per risotto
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 gra d'all, finament picat
- 2 cebes finament tallades en daus
- 2 llimones, sense tractament
- 1 cullerada de mostassa mitj picant
- 30 g de parmesà
- 500 g de gambetes
- 1 manat de farigola
- 1.5 litre de brou de verdures
- Mantega
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- Sal, pebre, i pebre vermell
4 racions
Elaboració
Porta a bullir el brou de verdures en una olla.
Fregeix la ceba i l'all en l'oli,
Afegeix l'arròs i cou fins que comensi a prendre un to vidrios, remenant constantment.
Afageix el suc de llimona i el brou bullint poc a poc.
Cuina a foc lent durant uns 18 minuts.
5 minuts abans de acaba, assaona amb la mostassa, la ratlladura de llimona, el formatge parmesà i la mantega.
En una paella a part (amb preferentment oli de gira-sol) fregeix les gambetes i brreja amb la farigola finament picada al risotto ja cuit.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1145 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.