Focaccia aromática (Coca Italiana)
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per a la massa:
- 500 g de farina blanca
- 1 culleradeta i mitja de sal
- ½ culleradeta de sucre
- ½ cub de llevat (20 g) esmicolat,
- 1 cullerada de romaní, picat finament
- 325 grams d'aigua tèbia
- 3 cullerades d'oli d'oliva
Per al farciment:
- 500 g de tomàquets (per exemple: Tomàquets de pera), tallats en trossos
- 2 grans d'alls picats,
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- Una mica de pebre
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- ½ culleradeta de sal
- 75 g de parmesà
- 50 g de ruca
- 2 pessics de Flor de Sal
6 racions
Elaboració
Per a la massa:
Barreja la farina, la sal, el sucre i el llevat en un bol. Afegeix el romaní, l’aigua i l'oli, barreja i pasta fins a obtenir una massa suau i llisa. Tapa i deixa reposar a temperatura ambient aproximadament 1 hora o fins que hagi doblat el volum.
Per al farciment:
Barreja els tomàquets i tots els ingredients, inclòs el pebre, tapa i deixa macerar uns 30 minuts.
Forma:
Posa la massa sobre una safata folrada amb paper de forn, estira fins a obtenir al voltant d'1 cm de gruix. Amb els dits fes uns buits damunt de la massa, pinzella la massa amb oli, escampa el tomàquet pel damunt i s'empolvora amb, Flor de Sal.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2260 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.