Postres amb Raïm
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de raïm sense llavor
- 100 g de sucre
- 1 paquet de sucre de vainilla
- 250 g de quark baix en greix
- 250 g de crema batuda
- 250 g de mascarpone
- 2 paquets de melindros (galetes)
4 racions
Elaboració
Bat la crema, amb el sucre i el sucre de vainilla a punt de neu.
Barreja el quark amb el mascarpone i questes dues masses barreja a la crema.
Aixafa els melindros.
Ara posa capes en copes de servir, en primer lloc, el raïm, després la crema i pel damunt escampa les galetes.
En les copes es fan dues capes i si són allargades, en pots fer tres
Refrigera a la nevera.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2949 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.