Wirz Hackfleisch Auflauf

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 750 g Kartoffel
  • Wirz (ca. 600 Gramm)
  • 1.5 dl Rahm
  • 1 dl Gemüsebouillon
  • 1 EL Senf
  • 2 EL Rapsöl
  • 400 Hackfleisch
  • Salz und Pfeffer
  • 60 Gramm geriebenem Gruyère

4 racions

Elaboració

800 g Kartoffel in der Schale ca. 20 Minuten knapp weich kochen.
Kartoffel abgiessen, auskühlen lassen und schälen.
In ca. 3 mm dicke Scheiben schneiden.
Backofen auf 200 Grad vorheizen.
Wirz (ca. 600 Gramm) halbieren und Strunk entfernen.
Blätter in grobe Stücke schneiden.
1.5 dl Halb rahm mit 1 dl Gemüsebouillon und 1 EL Senf verrühren.
2 EL Rapsöl in eine grosse Bratpfanne erhitzen.
400 Hackfleisch darin braten, mit Salz und Pfeffer würzen.
Wirtz dazugeben und ca. 3 Minuten mitbraten.
Bouillon-rahm Mischung dazugeben und 5 Minuten köcheln lassen.
Mit Salz abschmecken.
Kartoffeln in eine Gratin form schichten, Hackfleisch Wirz Mischung darauf verteilen.
Mit 60 Gramm geriebenem Gruyère bestreuen.
In der Ofenmitte ca. 15 Minuten gratinieren.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

422 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: