Aspic
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per un motlle d'un litre
- 400 g de pastanagues, pèsols, i espàrrecs en conserva, cuites al dente
- 1 litre d'aigua
- 1,5 dl de vinagre
- 2 culleradetes de sal
- 1 ceba, picada
- 1 clavell d’olor
- 1. Fulla de llorer
- 1 pessic de sucre
- 1 sobre de gelatina, en pols, segueix la quantitat especificada en l'envàs
- 4 ous durs
4 racions
Elaboració
Talla les pastanagues a petits trossos i bull en aigua salada a foc moderat.
Talla a trossos petits els espàrrecs i els cogombrets en conserva i talla els ous d’usos a rodanxes. Barreja tots els ingredients preparats i refreda a la nevera.
Bull en una olla l’aigua i el vinagre, afegeix la gelatina en pols, dóna un bull i retira l'olla del foc, deixa refredar una mica.
Aboca una mica de gelatina preparada en un motlle i refreda a la nevera.
Col·loca rodanxes d'ou al centre del motlle.
Col·loca els pèsols, les pastanagues, els pèsols i els cogombres de forma decorativa pels cantons i pel damunt.
Afegeix la resta de gelatina preparada per sobre de les verdures i deixa solidificar durant la nit en el refrigerador. Deixa que es refredi com a mínim 10 hores
Decoracio:
Per fer una decoració ben bonica vés combinant capes de diferents colors i una capa de gelatina al damunt i després continua amb una altra capa i axis successivament, entre una capa i altra deixa refredar uns instants a la nevera o millor en el congelador per anar més de pressa. Pots també posar rodanxes de botifarra, de xoriço, talls de pernil, gambes i tot allò que et vulguis degustar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1499 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.