Patates al curri amb ou

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams de patates ceroses
  • 2 cullerades de curri
  • 1 llauna de tomàquet picat (800 grams aprox.)
  • 2 dl i ½ de llet de coco
  • 1 cullerada de Sambal Oelek
  • 1 culleradeta de sal
  • 150 grams d'espinacs joves
  • 4 ous

Elaboració

Pela les patates i talla a rodanxes fines.
Deixa escalfar el curri en una paella ampla sense greix.
Aboca el tomàquet picat, la llet de coco, i porta a ebullició, Redueix el foc.
Afegeix les patates, el Sambal Oelek, i la sal, cobreix i cuina a foc lent durant uns 18 minuts aproximadament.
Barreja els espinacs, forma quatre pous amb una cullera, agrega els ous de cop, fen lliscar amb cura cap als pous.
Tapa i cou al forn durant 10 minuts aproximadament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1856 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Rosa Fabré diu:
Hola Joan:
Ha d'estar molt bo i com que no es gents complicat un dia d'aquests ho faré.
Merci per la recepta.
Joan Corminas diu:
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense complicacions i són receptes per cada dia, Amb una forta abraçada Joan.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: