Patates al curri amb ou
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de patates ceroses
- 2 cullerades de curri
- 1 llauna de tomàquet picat (800 grams aprox.)
- 2 dl i ½ de llet de coco
- 1 cullerada de Sambal Oelek
- 1 culleradeta de sal
- 150 grams d'espinacs joves
- 4 ous
Elaboració
Pela les patates i talla a rodanxes fines.
Deixa escalfar el curri en una paella ampla sense greix.
Aboca el tomàquet picat, la llet de coco, i porta a ebullició, Redueix el foc.
Afegeix les patates, el Sambal Oelek, i la sal, cobreix i cuina a foc lent durant uns 18 minuts aproximadament.
Barreja els espinacs, forma quatre pous amb una cullera, agrega els ous de cop, fen lliscar amb cura cap als pous.
Tapa i cou al forn durant 10 minuts aproximadament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1856 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.