Risotto a la llimona amb daus de pollastre

Ingredients

  • La pell molt prima d'1 llimona, tallada en tires
  • 40 g de mantega de cocció
  • 2 pits sencers de pollastre
  • Sal, pebre, pebre vermell, i pols de romaní
  • 50 g de mantega de cocció
  • 2 escalunyes, picades
  • 300 grams d'arròs per risotto (Arborio, Vialone)
  • 1 dl de vi blanc sec
  • Ratlladura i el suc d'1 llimona
  • 1 litre i ½ de Brou de verdures
  • 100 g de formatge Vacherin o Gruyère.

4 racions

Elaboració

Fregeix, els pits de pollastre assaonats en la mantega, abaixa el foc, tapa i cuina pels 2 dos costats, girant de tant en tant durant 3 minuts o fins que estiguin daurats.
Treu de la paella, embolica en paper d'alumini i deixa reposar durant 15 minuts, girant algunes vegades, perquè el suc es distribueix uniformement.
Sofregeix a foc lent les escalunyes en la mantega fins que estiguin toves, afegeix l'arròs i salta fins que estigi impregnat de mantega i tingui un aspecte vidriós
Desglaça amb el vi blanc, afegeix la ratlladura de llimona i el suc i cuina durant 18 minuts abocant el brou a poc a poc i sense deixar de remenar
Al final del temps de cocció, agrega el formatge i deixa que es fongui.
Talla els pits de pollastre a daus petits, barreja en el risotto i serveix en quatre plats calents. Escampa pela de llimona pel damunt i serveixi immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

918 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: