Risotto a la llimona amb daus de pollastre
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Surinam
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- La pell molt prima d'1 llimona, tallada en tires
- 40 g de mantega de cocció
- 2 pits sencers de pollastre
- Sal, pebre, pebre vermell, i pols de romaní
- 50 g de mantega de cocció
- 2 escalunyes, picades
- 300 grams d'arròs per risotto (Arborio, Vialone)
- 1 dl de vi blanc sec
- Ratlladura i el suc d'1 llimona
- 1 litre i ½ de Brou de verdures
- 100 g de formatge Vacherin o Gruyère.
4 racions
Elaboració
Fregeix, els pits de pollastre assaonats en la mantega, abaixa el foc, tapa i cuina pels 2 dos costats, girant de tant en tant durant 3 minuts o fins que estiguin daurats.
Treu de la paella, embolica en paper d'alumini i deixa reposar durant 15 minuts, girant algunes vegades, perquè el suc es distribueix uniformement.
Sofregeix a foc lent les escalunyes en la mantega fins que estiguin toves, afegeix l'arròs i salta fins que estigi impregnat de mantega i tingui un aspecte vidriós
Desglaça amb el vi blanc, afegeix la ratlladura de llimona i el suc i cuina durant 18 minuts abocant el brou a poc a poc i sense deixar de remenar
Al final del temps de cocció, agrega el formatge i deixa que es fongui.
Talla els pits de pollastre a daus petits, barreja en el risotto i serveix en quatre plats calents. Escampa pela de llimona pel damunt i serveixi immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
918 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.