Kaiserschmarrn flamejat
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 ous
- un pessic de sal
- 400 g de farina
- 6 dl de llet
- 150 g de mantega
- 50 g de passes
- 50 g d'ametlles en flocs
- 100 g de sucre (ben molt)
- 8 cullerades de rom especiat
- sucre glacé
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 180 graus (forn de convecció de 160 graus).
Separa els rovells i les clares dels ous.
Bat les clares d'ou amb 1 mica de sal a punt de neu.
Bat la farina i la llet fins que quedi una pasta ben suau.
Bat els rovells lleugerament perquè quedin ben barrejats.
Incorpore les clares d'ou batudes amb suavitat evolvent.
Escalfa 50 g de mantega en una paella gran i resistent al forn. Aboca la pasta i escampa les panses pel damunt.
Posa al forn i cou durant 20-25 minuts.
Torre les ametlles en una paella, quan prenguin color retira del foc. Col·loca la paella amb el Kaiserschmarrn acabat de fer en un lloc calent.
Esquinça amb 2 espàtules la panada en trossos desiguals.
Escampa per sobre, el sucre, i la resta de mantega.
Deixa que el sucre es caramel·litzi.
Posa el rom especiat en un cullerot, encén i aboca sobre el Kaiserschmarrn.
Deixa que es cremi fins que la flama s'apaga i reparteix les ametlles per tota la superfície.
Serveix el Kaiserschmarren en plats, per postra, i escampa-hi el sucre glacé, pel damunt.
Es pot acompanyar, amb prunes cuites i puré de poma.
Notes
Aquesta recepta és una especialitat molt famosa a Àustria i especialment a la ciutat de Viena
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
764 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.