Postra a capes amb raïms

Ingredients

  • 5 cullerades de mel d'Acàcia (líquida)
  • 3 clavells d’olor
  • 1 anís estrellat
  • 5 grans de pebre blanc
  • ¼ de canyella
  • 2 polsims de nou moscada, acabada de moldre
  • 1 dl i ½ d’aigua
  • 500 grams de raïm blau
  • 500 grams de iogurt grec
  • 220 grams de carquinyolis

4 racions

Elaboració

Bull la mel, el clau d'olor, l’anís estrellat, el pebre, la canyella i la nou moscada amb l'aigua i cuina fins que redueixi a la meitat.
Passa pel tamís i deixar refredar.
Talla els raïms per la meitat i treu les llavors amb un ganivet ben afilat.
Barreja amb el xarop de mel.
Aixafa 2 carquinyolis i col·loca en els gots o copes, afegeix la meitat dels raïms i al damunt una mica de iogurt, a sobre dos carquinyolis més, aixafats amb un altre, capa de iogurt, un altre de raïms, afegeix a sobre, la resta de iogurt, i finalitza amb la resta de raïms.
Pels raïms blaus, recomano la qualitat “Blackmagic”


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1674 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: