Postra a capes amb raïms
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 cullerades de mel d'Acàcia (líquida)
- 3 clavells d’olor
- 1 anís estrellat
- 5 grans de pebre blanc
- ¼ de canyella
- 2 polsims de nou moscada, acabada de moldre
- 1 dl i ½ d’aigua
- 500 grams de raïm blau
- 500 grams de iogurt grec
- 220 grams de carquinyolis
4 racions
Elaboració
Bull la mel, el clau d'olor, l’anís estrellat, el pebre, la canyella i la nou moscada amb l'aigua i cuina fins que redueixi a la meitat.
Passa pel tamís i deixar refredar.
Talla els raïms per la meitat i treu les llavors amb un ganivet ben afilat.
Barreja amb el xarop de mel.
Aixafa 2 carquinyolis i col·loca en els gots o copes, afegeix la meitat dels raïms i al damunt una mica de iogurt, a sobre dos carquinyolis més, aixafats amb un altre, capa de iogurt, un altre de raïms, afegeix a sobre, la resta de iogurt, i finalitza amb la resta de raïms.
Pels raïms blaus, recomano la qualitat “Blackmagic”
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1674 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.