Risotto amb pèsols verds

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Risotto:

  • Sal
  • 500 grams de pèsols
  • 2 escalunyes
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 300 grams d’arròs per risotto
  • 1 dl i ½ de vi blanc
  • 1.400 l de brou de verdures
  • 1 fetge de conill
  • Farina
  • Pebre molt
  • 40 grams de mantega
  • ¼ de branqueta de marduix
  • 50 grams de parmesà ratllat

4 racions

Elaboració

Pure de pesols:

Bull els pèsols amb abundant aigua bullent durant uns 4 o 5 minuts, retira i amb una escumadora treu els pèsols i refreda amb aigua ben freda amb gel, reserva una mica d’aigua de la cocció.
Deixa escorre.
Tritura els pèsols amb una mica d’aigua de la cocció, fins a obtenir un puré ben fi.
Passa el puré de pèsols per un colador fi i reserva una mica per adornar.

Risotto:

Pica les escalunyes.
Calenta l'oli, i salteja la ceba.
Agrega l'arròs i fregeix fins que estigui transparent, desglaça amb el vi, i deixa bullir fins que redueixi el líquid.
Afegeix la meitat de puré de pèsols i un cullerot de brou i deixa bullir, remenant tot sovint.
Afegeix a poc a poc el brou fins que el risotto estigui al dente.

Conill:

Mentrestant talla el fetge de conill a quarts, assaona amb sal i pebre i escampa-hi una mica de farina.
Calenta 1 cullerada de mantega amb 2 branques de Marduix en una paella, fregeix el fetge en foc molt alt durant 1 minut. Treu la paella del foc.
Afegeix la resta del puré de pèsols, el formatge parmesà i la mantega al risotto i barreja bé.
Assaona amb sal i pebre al gust, col·loca el fetge de conill al damunt i guarneix amb la resta de puré i el marduix ben picat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2003 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: