Mousse de cafè irlandès

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 75 grams de xocolata negra
  • 1 cullerada de pols de cafè instantani
  • 1 ou
  • 25 grams de sucre
  • 3 cullerades de whisky
  • 1 mica de sal
  • 2 dl de crema de llet
  • 1 culleradeta de sucre glaç

4 racions

Elaboració

Trenca la xocolata a trossos.
Fon lentament en un bany d'aigua calenta, agrega el cafè en pols i mescla bé.
Separa la clara del rovell.
Bat el rovell d'ou i el sucre amb una batedora de mà per uns 2 minuts fins a obtenir una massa cremosa.
Barreja la xocolata entre l'ou batut i afegeix la meitat del whisky.
Bat la clara d'ou amb sal.
Bat la meitat de la crema amb el sucre en pols a punt de neu, agrega a la barreja de xocolata de forma alterna.
Distribueix la crema-mousse en copes i deixa reposar a la nevera durant unes 4 hores.
Bat la crema restant i barreja acuradament amb la resta de whisky, serveix la crema batuda amb crema-mousse de whisky.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2722 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: