Com fer Crostons de pa
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 bagueta o pa francès. També podeu fer servir un altre tipus de pa però aquest és el millor.
- 1/4 de tassa de mantega.
- 1 culleradeta de pebre negre mòlt i sal.
- 2 cullerades d'all en pasta (mòlt).
- 2 cullerades de julivert picat.
1 racions
Elaboració
El primer que farem serà encendre el forn, que és la manera més simple de preparar els crostons sense necessitat de fer-los per tandes.
Preescalfa el forn a 175 graus.
Mentrestant prepara la mantega afegint pebre negre, all triturat o potser en pols (encara que no quedarà igual), sal i julivert picat per aconseguir un toc deliciós addicional.
Talla el pa i llesca a rodanxes primes, d'un centímetre d'ample.
Afegeix la mantega preparada per banda i banda de les llesques de pa.
En acabar talla en tires i després en daus.
Trasllada els daus a una safata i posa al forn per uns 15 minuts o fins que estigui cruixents i torrats. Quan tinguis com 7 minuts al forn, treu i volteja els crostons perquè es torrin per l'altre costat.
Deixa refredar i fes-los servir quan vulguis.
Si els vols guardar, deixa que refredin completament i guarda en una bossa de tancament màgic.
Notes
Els crostons de pa, o com se'ls anomena en francès " Croûton " , són petites peces de pa, tallades com si fossin daus que es cuinen en oli o en mantega, o que es posen al forn directament perquè quedi torrat i molt cruixent. Es fa servir per adornar sopes o per col·locar en amanides com " La cesar " que segurament has menjat en alguna ocasió. Són molt fàcils de preparar i es pot condimentar amb alguna espècie o herba per aconseguir millors resultats. En aquest cas farem una versió que porta mantega i all, que són els que tenen el millor sabor i són més populars.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3230 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.