Fals pastel de llebre amb ous durs
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 5 ous durs
- 50 grams d'escalunyes
- 2 cullerades de mantega
- 500 grams de carn picada mixta
- 40 grams de pa ratllat
- 3 culleradetes de mostassa
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Cuina 3 ous durant 10 minuts.
Mentrestant pica finament 50 grams d'escalunyes i fregeix a foc mitjà en 1 cullerada de mantega.
Refreda els ous i elimina la closca.
Barreja en un recipient el sofregit d'escalunyes amb la carn picada, 40 grams de pa ratllat, 3 cullerades de mostassa i 2 ous, assaona amb sal i pebre i pasta a fons amb el ganxo de la batedora de mà.
Col·loca amb les mans mullades, sobre pel·lícula transparent
la barreja preparada, posa en el centre els 3 ous durs i cobreix amb més barreja, donant una forma de pa.
Col·loca el pastís de carn en una safata de forn greixada i cuina en el centre del forn preescalfat a 200 graus durant 45 minuts.
Una vegada estigui el pastís cuit, deixa descansar en el forn apagat durant uns 10 minuts, després talla a rodanxes.
Serveix amb patates, pèsols i pastanagues cuites.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2194 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.