Pits de pollastre al formatge
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 pits de pollastre
- 60 grams de mantega
- Farina
- 4 llesques de formatge
- Sal
4 racions
Elaboració
Enfarina els pits de pollastre.
En una paella fon la mantega, fregeix i daura els pits de pollastre assaonats.
Dona la volta perquè puguin daurar-se bé de totes bandes.
Quan estiguin al punt col·loca sobre els pits una llesca de formatge.
Tapa la paella i baixa el foc perquè el formatge es fongui lentament.
Serveix els pits de pollastre cobert amb la mantega que has cuinat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1381 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.