Granissat de síndria amb tequila
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llima
- 700 grams de síndria neta i pesada
- 2 cullerades de xarop d'atzavara
- 1 mica de sal
- 0,5 dl de Tequila
4 racions
Elaboració
Prem la llima.
Tritura el suc de la llima amb la síndria, el xarop d'atzavara, la sal i 0,4 dl Tequila.
Aboca en un recipient poc profund i congela almenys 4 hores.
Regira la massa, aproximadament cada 30 minuts, amb una forquilla.
Abans de servir el granissat rasca amb una forquilla.
Barreja bé i distribueix immediatament en gots, escampa la, tequila restant i serveix immediatament.
Mulla les vores dels gots en poc suc de llima i seguidament en sucre.
Serveix el granissat amb rodanxes de llima.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1987 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.